Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MARC TIMÓN

( LES ENTRADES PER AQUEST CONCERT ESTAN EXHAURIDES. APUNTA’T A LA LLISTA D’ESPERA I T’AVISAREM SI S’ALLIBEREN ENTRADES: https://forms.gle/cG4YwUffJEBpQfRU6 )

Amalia és l’àlbum de debut de Marc Timón en el món del pop com a compositor i cantant. Director d’orquestra i creador de multitud de bandes sonores, música simfònica, jazz o comèdies musicals, el castelloní presenta a la seva ciutat natal el seu treball més personal.

Un disc amb lletres plenes de surrealisme que dibuixen des de les històries d’amor més èpiques a les vivències més íntimes i nostàlgiques. Cançons que parlen de les nostres metamorfosis al llarg de la vida i que descriuen amb optimisme i explosivitat una actitud festiva davant la mort i la mateixa existència, barrejades amb altres temes que critiquen la naturalesa humana i s’endinsen en les nostres pors. A Amalia trobem com la vida quotidiana conviu amb la màgia i un món ocult de tot allò que passa a les nits quan dormim. Un disc que relata com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada.

Llotja

Carrer dels Capellans, 1
Castelló d'Empúries, Girona 17486 Espanya
972 250 426
Visualitza el lloc web de Recinte
Llotja de la Basílica

07/07/2023 22:30